Nieuw nummer - Reisverslag uit Dhaka, Bangladesh van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Nieuw nummer - Reisverslag uit Dhaka, Bangladesh van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Nieuw nummer

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

22 Maart 2010 | Bangladesh, Dhaka

Het was gelukkig een terugvalletje ik voelde me vandaag een stuk beter. Ik heb een eigen simkaartje gekocht en heb dus een ander telefoonnr. Ik had op de simkaart van Antoinette een paar nrs staan buiten het werk om en dat voelde niet okee naar haar toe, vandaar..
Mijn nr is: 00880(0)1749625823
Volgens mij hoeft die 0 tussen haakjes er niet bij. Gerrit via goedkoopbellen123 kan je met je vaste telefoon bellen via de computer voor 3 ct per minuut, en het is meestal nog een superverbinding ook! Ik heb trouwens in een tempel in Old Dhaka een schilderij van Rabindranath Tagore gezien!!! Op dat moment wilde ik echt dat je erbij was. Maar.. ik heb nog een leuke verrassing voor je, een pooster van Tagore die liep ik vanmiddag in Manikganj tegen het lijf, je moet nog even wachten tot november, maar dan is die van jou!
Pffft wat een dag vandaag. ik was de hele dag in Manikganj voor wat regeldingen. Fotootjes uitprinten voor mensen in de buurt, ticket en hostelbooking uitprinten, Visaformulier van Nepal. En een usbstick en simkaartje aangeschaft. Voordat ze een keer door hebben wat je bedoeld.. In een internetcafe vroeg ik of ik vanuit mn mailbox iets uit kon printen. yes possible sit down. Start je de PC op, wat natuurlijk ook weer lang duurt, naar je mailbox etc. Schijnt het daar helemaal niet te kunnen.. Ja... "This is Bangladesh" Zo ging dat een beetje de hele dag. En dat in 37 graden. Haha ik moet er ook wel weer om lachen!!
Verder kreeg ik gisteravond een telefoontje van Nizam met geweldig nieuws: er is electriciteit in Afroza Place!!! Ja als de stroom niet uitvalt natuurlijk wat hier erg vaak gebeurd. Maar goed, dit betekend meer licht, de vinnen kunnen af en toe draaien, de wasmachine kan aangesloten worden, en er is stromend water!!! Dus al met al veel betere omstandigheden en meer hygiene!!
Super!!!

• 22 Maart 2010 - 18:03

Iefken:

Een tip voor wie Maddi wil bellen :dat kan via Goedkoop bellen.nl . Het kost 3ct p/m. Van vast naar mobiel!
    0900-1230073, even wachten, dan het nr van Maddi intoetsen en afsluiten met # . De verbinding is heel goed!
    Jelmer, het nr is sinds zondag verandert en een halve cent duurder geworden!

• 22 Maart 2010 - 19:12

Corrie Van Beelen. :

Ha die lieve Maddi,

Wat een spannende verhalen. Jij maakt nog eens wat mee.
    Fijn dat het weer een stuk beter met je gaat.

We hebben al een stichting opgericht voor nieuwe kleding, omdat je zóóóó bent afgevallen. Maatje 36 of 34.

We hebben begrepen dat een belangrijk deel van je doelstelling toch is bereikt. Dat geeft een tevreden gevoel tot zelfs in Noordwijkerhout.

Heb je post van DC aan Zee al ontvangen?

Nog veel succes met de voorbereidingen voor Nepal.

We zijn nieuwsgierig welke avonturen je daar zoal mee gaat maken en hoe de voorgenomen activiteiten zich ontwikkelingen.

Pas goed op je zelf.

Corrie en Piet

• 23 Maart 2010 - 08:01

Sonja, Amsterdam:

hi girl! als ik zo je verhalen lees dan herken ik zoveel, ik ruik zelfs weer alle luchtjes (incl. de dysenterie!)Wat een ellende is dat!
    Ik weet niet precies wanneer je naar Nepal gaat, maar in april staan op de bergen de rododrendrons in bloei, hele bossen, prachtig om te zien!! , de frisse lucht zal je goed doen!
    veel groetjes sonja

• 23 Maart 2010 - 17:41

Antoinet:

Je moet wel een heel goed gevoel hebben wat jij daar allemaal niet voor elkaar krijgt.
    Verder is alles zeer herkenbaar, van O dat werkt zo en dan werkt het niet. Of we komen er zo aan en dan komen ze morgen. O ja dat snappen we, maar ze doen wat anders. Hi hi hi erg leuk
    IK WIL OOK WEER, wie wil mij sponseren Ha ha
    kussie lieve Maddi