Muggeninvasie
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
22 Maart 2010 | Bangladesh, Dhaka
Vanochtend belde het ziekenhuis dat ik inderdaad een verstoorde darmflora heb en dat het heel lang kan duren voordat dat weer helemaal normaal is.
Ik werd vanochtend wakker met hoofdpijn en buikpijn. Vandaag weer 5 x naar het toilet en het wordt weer slapper. Het kan een teugvalletje zijn. Ik las op internet dat het herstelle van een darmflora met ups en downs gaat dus ik wacht het maar weer even af. Vanochtend toen ik wakker werd in mn mosquito net zag ik heel veel muggen in mn kamer. Ik dacht waar komen die nou opeens vandaan? Ik deed mn deur open en stond op het balkon in een zwartgrijze wolk van muggen. Ook de muren van mn kamer aan de buitennkant zagen zwart van de muggen. Ik denk dat het balkon al maanden niet is schoongemaakt. (ook het huisje is erg vies) En dat die muggen in alle hoeken en gaatjes kleintjes hebbe gemaakt. Ik gewapend met mn insect repellent spray mn hele balkom en kamer ingespoten. Met als gevolg dat de vloer op mn balkom zwart zag van de muggen. Ik heb ze bij elkaar geveegd, heb nog ooit zoveel muggen bij elkaar gezien! Ook alle hoeken en gaatjes goed ingespoten en tot nu toe blijven ze aardig weg! Vandaar waarschijlijk ook al die beesten op mn kamer die eten natuurlijk die muggen. Die mogen nu door mijn schuld de hongersdood sterven. Daarna een lekkere koude douche genomen wat aardappeltjes met groenten gegeten en ja hoor daarna viel ik weer in slaap. Ja ik moet geduld hebben zei Dawn uit het ziekenhuis. Goed mezelf toch uit mn bed gesleept water en nieuwe insect spray gehaald en naar het dagcentrum gegaan. Goed gesprek met Nizam gehad, over Afroza, heb hem gister een kopje thee aangeboden het loopt weer beter tussen ons. Wie meer wil weten vraag maar over de gewone mail.. Ik wil niet alles hier opschrijven uit respect want de hele wereld kan het lezen!
Ik wil morgen naar Manikganj heb een hoop dingen uit te printen. Ticket voor Nepal en Ticket terug naar Nederland voor het geval ik die in Dhaka Zia-airport moet laten zien. Booking hostelletje, visa-formulier, en wat fotoos
22 Maart 2010 - 22:36
Marjo:
he mads,kun je aub andere foto's maken,elke keer als ik je mail aanklik zie ik in de rechter boven hoek dat monster,trouwens waarom doetie z'n werk niet gewoon en vangt muggen! Je lijf moet ook herstellen van zoveel anti-biotica,vlak dat ook niet uit.Op naar de yak thee,wat zal dat doen met je flora? liefs mar -
23 Maart 2010 - 12:07
Lued:
Hoi Maddi,
om je te troosten wil ik ook vertellen dat ik dagelijks ook 5x naar het toilet moet, maar:..... er komt niets uit.
Ook hier zijn er nu veel muggen en dat zou volgens de krant te maken hebben met de strenge winter.
ook een spuitbus gebruikt, maar hier zag het grijs van de muggen.
Toch altijd leuk om je reisverhalen te lezen, maar je gezondheid heeft toch ook onze volle aandacht.
Doeiiii -
23 Maart 2010 - 17:36
Antoinet:
Hoi Lieverd,
Leuk he al dat gezoem van die lieve muggies, toch handig z'n spray!! Kijk uit dat ze je niet prikken.
Ik vind dat je het hartstikke goed doet, ondanks je zieke darmen. En geeft jezel een schouder klop hoor, want ik kan het niet doen! ha ha. Maar je heb deze zeker verdient.
Nog even en dan laat je Afroza Place los en ga je lekker genieten van het prachtige Nepal.
Hele dikke kus