Een klein beetje beterder
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
07 Februari 2010 | Nederland, Noordwijkerhout
Hallo ja inderdaad Wim ik heb nog nooit zo een buikpijn gehad. Een vriend van mij heeft advies ingewonnen in Nederland en precies uitgelegd wat er aan de hand was. Een arts gespecialiseerd in tropenziektes heeft hem teruggelbeld en hij mij weer. In had in een Lonely Planet boekje over ziektes in Azie dat ik meegenomen had zelf de diagnose gesteld, dit bleek gelukkig de juiste te zijn. Ik was al begonnen met het juiste antibioticum ik moest alleen twee keer zoveel nemen! Na drie dagen dag en nacht in bed en maar medicijnen slikken en inderdaad Antoinet af en toe een banaantje gaat het nu ietsjes beter.
Bedankt voor je tip Elly ik wist het wel maar op zo een moment denk je daar niet aan. Ik ga meteen mn stripjes checken!
Ja de kama sutra, die komt uit India waar de meesten hindu zijn maar hier kan je geeneens een topje zonder mouwen aan. Dus straks in India ga ik helemaal los haha!
Dus ik kan ook niet langs de treinspoorbaan achter een muurtje gaan liggen? Jammer hoor!
Wat me opvalt is dat er wel ineens meer bussen rijden hier in Baniajuri en er ook veel meer mensen "op" als "in" de bus gaan zitten. Zou het komen omdat het hier wat warmer wordt?;-)
Monika en Renate hoe is het daar ik Belgie en hoe is het met John na het verlies van zijn vader?
Doe de groetjes aan oma als je haar spreekt of ziet en een dikke bees!
En voor uw papa een klets op zijne poep!
Ja ik verlang inderdaad naar een vlaams frieteke!!
Fransje ik was juist heel voorzichtig geweest maar je kan het overal van oplopen niet alleen van eten helaas. Ik heb het ook een beetje te laat herkens mocht het nog eens gebeuren, wat natuurlijk heel goed kan met zo een lange reis in Azie, ren ik sneller naar de apotheek en zal de expiry date checken El!
Beetje van de hak op de tak maar hier het adres van het hoofdkantoor in Dacca: Willen jullie het mij melden als jullie iets opgestuurd hebben? Het moet namelijk meekomen van Dacca naar hier, Baniajuri. Als ik weet dat er iets aankomt kan ik erom vragen via de mail!
Ik heb al een brief uit Nederland ontvangen, hij deed er nog geen week over om hier te komen!
House no.9 Road no 1
Shamoli
Dhaka 1207
Bangladesh
Willen jullie dan links boven op de envelop Maddi Ferket Afroza Place schrijven dan komt hij deze kant op ja joepie! Het is zo leuk iets tastbaars uit Nederland te ontvangen en vast te kunnen houden!
Ben jij alweer opgeknapt Cret of zal ik jou een antibioticakuur uit Bangladesh sturen? Wil ik best doen hoor, maar eerst die zak drop!
Nou Mar in een bolsa poepen dat had ik inderdaad nog niet geprobeerd en dat ik maar goed ook, ik had er aan een niet genoeg gehad!
Wat schrijf je dat leuk Thea, stapje voor stapje naar het doel. Ja hele kleine stapjes voor mij/ons. Grote stapjes voor hier. Dat moet ik af en toe wel een paar keer tegen mezelf zeggen. Voelde me machteloos in bed, de tijd tikt verder. Ja ik weet het moet eerst zelf opknappen en ga nu rustig weer wat dingetjes oppikken..
Ja Conny het voelt erg fijn hier wat te mogen betekenen. Nog bedankt voor je spuitje tegen mexicaanse griep, helaas bestaat er geen inenting tegen dysentrie.
Darja als je nog tips hebt voor tropenziektes graag! Leuk dat je mn blog volgt.
Nou ik ga nog twee mailtjes sturen i.v.m. hier en dan een klein beetje eten en een uurtje liggen denk!
Tata!
Doe de groetjes aan oma als je haar spreekt of ziet en een dikke bees!
En voor uw papa een klets op zijne poep!
Ja ik verlang inderdaad naar een vlaams frieteke!!
House no.9 Road no 1
Shamoli
Dhaka 1207
Bangladesh
Darja als je nog tips hebt voor tropenziektes graag! Leuk dat je mn blog volgt.
Tata!
07 Februari 2010 - 13:17
Sistar:
Hoi lief! Echt heel vervelend dat je zo ziek bent geweest en nog een beetje! We hebben gister een night walk gedaan en echt can alles gezien. Spinnen, een slang, een soort rat, geen idee hoe dat beest heet. Ze wisten het niet in het nederland. Ga het wel ff opzoeken. Ook heel veel gudie,s, of hoe je dat ook schrijft. haha! Ga vanmiddag wat dingen opzoeken. Nu gaan we een canopytour doen van 12 kabels en 8 touwbruggen. Nou zus heel veel sterkte en tot gauw.....love you! -
07 Februari 2010 - 17:16
Leontien:
Hoi Maddi,
Balen zeg, dat je daar zo ziek bent, hopelijk ben je weer snel helemaal opgeknapt.
Liefs Leontien -
07 Februari 2010 - 19:58
Frans:
Gelukkig gaat het beterder, met jou. Hier zijn we ook nog niet uit het slechte weer Veel gevallen van griep. Maar mogen niet klagen.
07 Februari 2010 - 20:04
Monika:
Hey Maddi, wat lief van je om aan ons te denken. Het is hier koud en mistig en donker en ik ben erg jaloers op je dat je daar zit. (Volgens je profiel hier links zit je trouwens nog steeds in Nederland in Noordwijkerhout, wist je dat? Hahaha)
Met John gaat ook alles goed, bedankt om naar hem te vragen. Hij doet je veel groetjes en wenst je veel beterschap.
Zal meme een dikke bees geven als ik haar zie, maar mijn pa op zijn gat kletsen mag je zelf doen als je terug bent hoor lol. -
08 Februari 2010 - 11:20
Antoinet:
Hoi lieverd,
Echt erg balen, en jou kennende nog meer balen dat je niets kunt doen daar, maar gelukkig ga je de goede kant op, blijf wel goed drinken hoor schat.
Volgens mij heb je het goed naar je zin daar, al mis je af en toe Nederland, zeker als je je niet lekker voelt.
Maar kop op na ziekte komt beterschap.
Dikkie kus. -
08 Februari 2010 - 19:53
Papuasap:
Hey coco,
aan de race geweest,ik ben geen medicijnman,maar het schijnt dat bananen....
maar.. wel schillen hé!
Je zus zal er wel geen last van hebben,in de bananen republiek .
Ben je ook al een touristische
trekplijster geworden?
Een poldermodel in je eigen (keuken)hofje.
RODDELNIEUWS VAN HET THUIS FRONT ! Ik heb een huisje in ..jawel de nieuweduinstraaaaat,had een goede buur van je kunnen zijn !Niet verder vertellen hoor ?
Tot de volgende roddel xxxx -
10 Februari 2010 - 00:39
Chicca!!:
Heb gister de Arenal vulkaan tour gedaan. En 3 keer raden welke vogels ik daar zag?? De Oropendola! Haha daar had jij het al over! Hoe gaat het nu met je?? xxx -
11 Februari 2010 - 09:20
Gradie:
Hoi Maddi,
Fijn te horen dat je weer aan het opknappen bent.
Hou je taai ik hoop dat je dit niet meer mee zult maken al is de kans groot dat het nog wel eens kan gebeuren.
Hier ligt al weer sneeuw dus de winter is nog niet voorbij.
groetjes Gradie.
12 Februari 2010 - 13:01
Astridmeeuwenoord:
lieven mad ik hoop dat je snel weer helemaal opgekapt ben en geniet verder en kleren aan houden he'GROETJES UIT HET KOUDEN HOLLAND. -
13 Februari 2010 - 12:30
Renate:
Fijn te lezen dat je je intussen al wat beter voelt. Hier in België alles goed hoor - ik heb net een bijkomende studie afgerond en ben bezig met een stage die prima verloopt! Het is hier héél koud (-6°C, -10°C...) en afgelopen week was het meer glijden op de wegen dan rijden. Heel mooi die sneeuw en het ijs, maar wel gevaarlijk als je er door moet! -
22 Juni 2019 - 16:48
Vincent:
heey hoe is het? jammer, met mij had je
geen woorden hoor!!!... laat eens wat horen, groetjes vinnie!!!