Oeps foutje..
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
05 Februari 2010 | Nederland, Noordwijkerhout
Ik lag hier vandaag in de tuin en het was tussen 12 en 13 erg warm. Ik dacht ik trek mn t-shirt uit er is hier een afluitbaar hoog hek niemand die me ziet. En het verkeer komt ook niet boven het hek uit. Een ding was ik vergeten, dat er in Azie ook mensen "op" de bus zitten, en niet alleen erin.. Oeps, foutje!
(Voor alle duidelijkheid, Bangladesh is voor 90% moslim, je kan hier niet zomaar in je bikini ofzo gaan liggen, de vrouwen dragen hier ook allemaal een sari of salwar kamiz met sjaal om hun boezem te bedekken).
05 Februari 2010 - 11:27
Frans:
En is de bus niet gestopt? -
05 Februari 2010 - 11:44
Jellidnie:
Strontvervelend die diaree en misselijkheid, hoop dat medicijnen nu snel aanslaan. Morgen ga ik zeker The Daily Star lezen, verwacht een kleurenfoto van jou op de voorpagina! XxX -
05 Februari 2010 - 18:34
Nonkel K:
in het "vrije" Nederland kijkt men hiervan niet meer op.
Blijkbaar zitten ze ook "op" treinen :-) opletten dus.
Nochtans, kwam de Kama Sutra niet uit deze contreien?
Ondertussen bibberen we hier nog even verder. Geniet van je verblijf en we blijven je volgen.
05 Februari 2010 - 20:07
Cees Meeuw:
Toch een paar Bangladezen niet niet zo rustig geslapen hebben .
Blij dat het hier niet zo is dan mis je toch wat
Hoi Cees -
06 Februari 2010 - 10:37
Antoinet:
Dat werd een ketting botsing zeker!!!!!
Kan echt niet daar hoor Maddi, stoute meid ha ha
kussie -
06 Februari 2010 - 12:11
Hans En Gerry:
Hoi Maddi
Wat een bak, misschien vinden de mannen de blanke borstjes en het buikje toch stiekem wel erg mooi, en komen ze regelmatig langs boven op de bus.
Nou we hopen wel dat je misselijkheid en diarree weer snel over zal gaan, en dat dan weer de prachtige poepkleur weer te voorschijn komt hé hé, wat een taal zeg.
Nou verder wensen we je weer veel plezier toe en geniet van alles om je heen.
Heel veel groetjes de buurtjes.