Hardnekkige dycentrie, maar ook Old Dhaka!
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
18 Februari 2010 | Nederland, Noordwijkerhout
Ben twee filmpjes aan het uploaden maar de electriciteit valt net weer uit. Mn laptop doet het dan nog ongeveer 15 minuten dus het gaat net wel of net niet lukken..
Ben in Dhaka na 8 dagen medicijnen gestopt en de dysenterie kwam weer terug. Ben nu met een ander medicijn begonnen..
Bah ik vind het niet leuk ben niet naar Bangladesh gevlogen om ziek in mn bed te liggen.. And time flies.
Nou ja goede reden om weer terug te komen want ik heb niet het gevoel dat ik tot nu toe genoeg heb kunnen doen voor Afroza. Maar alles beter dan dat ik helemaal niet was gekomen.
Tijdens de trip in Old Dhaka had ik gelukkig bijna geen last van dysenterie en ik heb een geweldige tijd daar gehad met Lean, een collega. We hebben veel gezien, het was ook supervermoeiend en we hebben ook ontzettend veel lol gehad! Vooral om die typisch bengaalse dingen die mis gaan, ik kan er gelukkig om lachen! En Lean ook, die komt uit een ander deel van Bangladesh vlakbij Myanmar, daar is de cultuur heel anders als hier in Dhaka district. Dat is fijn, we begrijpen elkaar..
18 Februari 2010 - 10:38
Mams:
Ziet er gezellig uit maar wat een drukte!Net iets voor mij, in zo"n riksja met al die voorliggers en tegenliggers..Ik zou mijn ogen maar dicht doen ,maar ja, dan zie je niets... Dat filmpje geeft een goede indruk.
Chumma. -
18 Februari 2010 - 11:07
Renate:
Veel beterschap hoor lieve meid! -
18 Februari 2010 - 12:03
Cees Meeuw:
Hoi Mad
Probeer eens ouderwetse Norit, je gaat er wel zwart van poepen
Kan je al wennen aan dat linkse verkeer? ben je niet bang dat zo 'n riksja ergens tegen op klapt ? Nou ja de bestuurder zit voor je
En van A P K hebben ze daar ook nog van gehoord zeker ,maar het is wel leuk zo'nouwe kar
Meid beterschap en nog veel plezier daar je laat je toch niet kisten door het ziek zujn al is het wel k.t n
liefs x Cees -
18 Februari 2010 - 13:53
Lued:
Hoi Maddi,
je bent aan iets heel mooi's begonnen en ondanks je gezondheidsprobleem, zal je toch blij zijn dat je hebt volgehouden om deze mensen positieve zaken bij te brengen.
Het gaat je verder goed! -
18 Februari 2010 - 14:24
Antoinet:
Hoi Lieverd,
Wat balen zeg dat je zo ziek bent, moet nou maar eens over zijn vind je niet. Komt allemaal goed.
Wat leuk die filmpjes, lijk een beetje heel erg op india, erg herkenbaar.
Ben je heel uit de bus gekomen ha ha heel leuk.
Houd vol en zet door, probeer toch te genieten en hopelijk knap je snel weer op.
Kussie -
18 Februari 2010 - 14:39
DC Aan Zee:
Beste Maddi, hoe gaat het met je? We hopen dat je je wat beter voelt en
dat je snel opknapt. Met ons gaat alles goed. Ed draagt nog steeds de trui die hij van je gekregen heeft. Corrie M mist je. Buurman Jan gaat volgende week weer voor 1/2 dagen open, het gaat goed met hem.
Groetjes van ons allemaal, ook van Mark, Marianne en Simone
18 Februari 2010 - 14:39
DC Aan Zee:
Beste Maddi, hoe gaat het met je? We hopen dat je je wat beter voelt en
Groetjes van ons allemaal, ook van Mark, Marianne en Simone
19 Februari 2010 - 08:52
Cret:
Hi Maddi,
Helemaal vergeten te mailen dat je 'feestpaket' op 9 feb. op de bus is gegaan. Hier zit vast iets in waar dat Europese maagje wel tegen kan. Houd vol!
Liefs van Cret -
19 Februari 2010 - 13:30
Frans:
Jammer dat je je zo ziek voelt. Goed te horen dat je voldoende heb kunnen doen wat je van plan was. Geniet ook maar van de leuke dingen.
Beterschap, liefs, Frans -
20 Februari 2010 - 16:57
Hans En Gerry:
Hoi Maddi
Even weer niets van jou gehoord, maar gelukkig deze week weer wel.
Leuk filmpje over de cultuur daar, en we hoorde ook een paar keer jou bekende stem en lach.
Hoe is het verder we hopen dat je nu toch wel wat opknapt, want dit is echt niet fijn hé.
Maar probeer toch te genieten van alles om je heen.
Nou we wensen je veel sterkte verder, en hopelijk weer snel tot mails.
Heel veel groetjes en kusjes van ons,
Hans en Gerry
21 Februari 2010 - 17:29
Monika:
Veel beterschap hoor, balen zeg dat je ziek bent.
Brrr dat ritje is niet goed voor het hart denk ik :-) -
22 Februari 2010 - 10:55
Papuasap:
Hey Lady mad,
Rijden daar is wel lin(k)gs,hebben zeker geen flitspaal ! Dat je nog een beetje ziek bent is vervelend,maar je hebt al heel veel werk gedaan.
Je aanwezigheid daar, is voor hen al voldoende .
Beterschap,en wees voorzichtig met wat je eet (goed bakken en koken in schoon water)!
kusxxx v.Peggy en Cheryl
24 Februari 2010 - 20:11
Elly:
ha maddy,
gaaf hoor dat filmpje! net samen met mijn meiden gekeken en het doet ook aan india denken. Vervelend dat je nog ziek bent, ben je wel koortsvrij of heeft de nieuwe soort antibiotica gewerkt? Zie je daar nog wat van de olympische spelen in vancouver? of leeft het helemaal niet?
kus van el en loulou en maatje -
14 Maart 2010 - 13:25
Antoinette:
Hoi Maddi,
Zojuist de foto's op je website bekeken. Leuk hoor om Afroza zo in werking te zien. Het ziet er goed uit.
Sterkte morgen.
Groeten,