Sangha
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
18 November 2009 | Nederland, Noordwijkerhout
Ik ben twee weken terug met Jelmer en Lida naar een meditatieavond geweest. Ik heb dit als heel prettig ervaren. In stilte, geconcentreerd op je ademhaling, een loopmeditatie, aarden, bewust thee drinken en elkaars slikgeluidjes horen door de stilte,en er werd een stuk voorgelezen van Thich Nhat Hahn, waar men achteraf over kon delen.
Het heeft mij goed gedaan. Ik kan me er in een groep beter aan overgeven dan dat ik het zelf doe. En ik had het gevoel weer even terug "in mijn lijf te zakken". Dit gevoel ben ik weleens kwijt doordat ik veel met mn reis bezig ben. We gaan aanstaande dinsdag weer ik zie er al naar uit! Ook de sfeer was daar bijzonder aangenaam tussen de deelnemers.Fijn dit te hebben ontdekt!
19 November 2009 - 10:47
Kerinoes:
Hé coconut,gaan we ook nog 's wat anders doen dan (reggea optreden of..?)voordat je ver(trekt) .Somting complitely
different !
Groeten,Noes x -
19 November 2009 - 11:44
Antoinet:
Lekker doen wat goed voor je is, even pas op de plaats.
Kussie