Afrozaas place geopend met 5 kinderen! - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Afrozaas place geopend met 5 kinderen! - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Afrozaas place geopend met 5 kinderen!

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

18 November 2009 | Nederland, Noordwijkerhout

Vorige week dinsdag ben ik naar Delft geweest voor stage. Tenminste dat was de bedoeling. Toen ik daar aankwam bleek dat ze een studiedag hadden en er geen kinderen waren. Het hoofd daar vertelde dat ze me dit had gemaild. Ik heb thuis nagekeken of ik iets had gemist maar had hierover niks van haar ontvangen. Terug gemaild dat ik dit niet had ontvangen en dat ik me afvroeg of er misschien iets mis was gegaan met het mailen en of ik de dinsdag over twee weken wel kon komen. Ze mailde me terug dat ik die dinsdag met de fysiotherapeuten mee kon lopen maar gaf geen reactie op het missen van de mail die zij gestuurd zou hebben. Beetje jammer want ik kon meteen weer gaan. Ben maar ff de stad in gegaan. Was leuk maar vond het wel en beetje zonde van de tijd en het treinkaartje..
Verder goed nieuws, want Afrozaas place, de woning waar ik mag gaan werken, is geopend! Er draaien nu als het goed is 2 moeders met 5 kinderen! Heb er nog niet zo heel veel over gehoord verder want Eva en Ria vertrekken morgenochtend naar Nepal en hadden het druk met de laatste trainingen en een belevingstheater als afscheid, weer erg leuk om hun weblogs te volgen!!
Heb ze wel een mail gestuurd boordevol vragen maar ik snap dat ze daar nu geen tijd voor hebben!
Als het goed is is Antoinette zo ongeveer terug uit Bangladesh, ga proberen gauw een afspraak met haar te maken, ben zooooo benieuwd!! En heb ook nog zoveel vragen!
Er schijnt nog geen water en elektriciteit op de woning te zijn. Savonds doen ze het met twee lampjes en water halen met emmertjes. Zou "twee emmertjes water halen" ook in het bengaals bestaan?
Ik heb een boekje gelezen van Berry dat heet "wie heeft mijn kaas gepikt". Vind het erg toepasselijk voor mijn situatie. Het gaat over veranderingen en dat het niet goed is je teveel aan je huidige situatie vast te klampen, dat het soms tijd is voor "nieuwe kaas". Erg leuk om te lezen, het boekje wordt ook toegapast bij reorganisaties. Een aanrader.
Verder heb ik mijn mappen met papieren uitgezocht. Deze geef ik aan Jelmer als ik vertrek. Jelmer vangt ook mijn post op en onderneemt zo nodig actie en licht mij zo nodig in.
Ik heb een prik voor de mexicaanse griep gehaald. Het lijkt me wel handig die te hebben zou vervelend zijn als ik het in Bangladesh krijg en de kinderen aansteek,en al helemaal niet handig is eind december of begin januari!!
Verder wilde ik in de intertoys trapveren kopen om mee te nemen naar BD, die zijn leuk voor op de trappen maar vooral om lekker mee te "zwengelen".En die van de intertoys hebben van die felle in elkaar overlopende kleurtjes, ze zijn er bij ons op de groep aan zee ook gek op. Maar ze waten uitverkocht en toen heb ik maar twee scheetzakken gekocht! Die vinden ze daar denk ik ook wel leuk, en het is een "universeel" geluid!!

• 19 November 2009 - 11:47

Antoinet:

Madi niet kopen, laten geven door anderen.
    Ik wil in ieder geval een lijstje
    kus

• 20 November 2009 - 09:04