Vandaag, woensdag 18 november - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Vandaag, woensdag 18 november - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Vandaag, woensdag 18 november

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

18 November 2009 | Nederland, Noordwijkerhout

Vandaag de belastingdienst gebeld. In principe gaat het belasting afdragen automatisch via mn werk.
Hoef verder niks te regelen zolang ik niet ga werken of wonen in het buitenland, en me niet uitschrijf in Nederland (Eigenlijk moet je je na 8 maanden reizen uitschrijven in Nederland maar dat heeft best veel consequenties dus dat doen we maar niet!) Gelukkig hoor ik overal dat er erg weinig controle op is. :)
Ben naar de JoHo in Leiden geweest, reisverzekering voor een lange reis afgesloten. Lonely planet Nepal aangeschaft. Ja ik heb besloten ook naar Nepal te gaan aangezien een visum voor India sinds een paar weken nog maar 3 maanden geldig is i.p.v. een half jaar. Ik denk dat ik naar Nepal ga na BD, omdat ik een visum voor Nepal gewoon op het vliegveld van Kathmandu kan kopen, en zo kost het me geen tijd dat anders ten koste van mn werk daar zou gaan. Voor een visum voor India had ik terug naar Dhaka gemoeten en kost het je een kleine week..
Verder nog wat reisbenodigdheden aangeschaft, waterdicht zakje, moneybelt voor om been etc..
Altijd leuk om in de Joho te zijn! Ze nemen ruim de tijd voor je en je steekt er altijd weer wat van op.

• 19 November 2009 - 11:42

Antoinet:

Lieve poepie, de dingen die je nog nodig hebt moet je niet zelf kopen, die moet je op je site zetten, zodat iedereen die op de borrel komt iets voor je mee kan brengen!! Zo bespaar jij geld uit.
    DOEN HOOR.
    kussie

• 21 November 2009 - 18:55

Frans En Ingrid:

Hoi Maddi, Marleen is net uit Nepal terug. Haar mailadres is lawine-bigmac@hotmail.com Misscien heeft zij nog tips voor je!
    Verder heel druk hier en in Drenthe,
    We wensen je heel veel goeds en vooral gezondheid en een goede tijd daar liefs Frans en In