Bedankt!!!!!!!!!!!
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
03 Augustus 2009 | Nederland, Noordwijkerhout
Ik wil via deze weg Jelmer en Lida bedankten voor wat ze de afgelopen tijd voor mij gedaan hebben. Het is heel fijn de hulp die ze mij geven tijdens het voorbereiden van mijn reis. Van het weekend weer allemaal troep in de schuur gezet dat weg moet, onder andere mn kraakbed. Kom ik thuis van werk, is alles weg! Dit is maar een van de vele voorbeelden. Ook als ik twijfel hoe iets aan te pakken kan ik dat met hen bespreken. Daarbij laten ze mij er vrij in om wat met hun advies te doen of niet. Ook dat is ontzettend fijn, want ik ben en blijf toch een eigen-wijsje, doe alles dus op mijn eigen-wijze. Op de manier waar ik zelf achter sta, die voor mij goed voelt. Maar eerlijk is eerlijk, soms weet je ff niet waar je nou goed aan doet en dan kijken zij er of net ff anders tegenaan, of bevestigen mijn gevoel, en dat is meer dan welkom! Dus bij deze onwijs bedankt, engelen op aarde!!