Maandag 3 augustus
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
03 Augustus 2009 | Nederland, Noordwijkerhout
Van het weekend aardig wat spullen overgebracht naar Oegstgeest het wordt hier al aardig leeg! Ook mn slaapkamer is zo goed als leeg zelfs mn bed is weg. Lig nu op een matras op de grond, goede voorbereiding voor straks haha!
Net de vooroplevering gehad, gelukkig geen gezeur over de gekleurde muren. Gewoon een beetje aanzuigen voordat ik weg ga.. Meneer Faas van de Padua was geinteresseerd in Bangladesh en nadat ik uitlegde wat ik ging doen nam hij een flyer en nieuwsbrief van Niketan mee. Toch handig die promotiekoffer heb hem open staan midden in de huiskamer.
Vandaag ook mn eerste twee stagedagen in Naaldwijk geregeld. Kijk zo komt er steeds meer schot in de zaak!
03 Augustus 2009 - 15:11
Jellidnie:
Soepel van Padua dat je de muren in de huidige kleuren mag laten. Als ik president-directeur van Padua zou zijn moesten ze toch mooi in het wit opgeleverd worden. By the way, ik heb inmiddels een creme-spoeling voor mijn smoe.....! XxX