zaterdag 8 augustus - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu zaterdag 8 augustus - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

zaterdag 8 augustus

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

08 Augustus 2009 | Nederland, Noordwijkerhout

Zooo... vandaag rustig aan, veel gedaan. Boven is alles, behalve mn kleding en wat ik verder nog nodig heb, gepakt. Lekker is dat.. Als ik in Voorhout zit ga ik even inventariseren wat ik voor de rest nog voor voorbereidingen heb. Ik heb het allemaal wel op papier staan in een map maar dat is een zooootje!!
Denk dat ik ook een globale tijdsplanning ga maken zodat ik eind van het jaar niet ineens zoiets heb van o jee, dat en dat had ook nog gemoeten... Aan de andere kant, je helemaal voorbereiden kan toch niet, en eigenlijk is dat ook wel een van de redenen waarom ik wil gaan reizen. Juist omdat je je daar niet goed op voor kunt bereiden.. De enige zekerheid die je hebt in het leven, is dat je de dingen waarvan je denkt dat ze zeker zijn, vroeg of laat weer kwijt raakt. Dit is geen sombere gedachte, maar de werkelijkheid. Wat overblijft is het leven zelf, je "zijn". En dat is mooi.