Makosha - Reisverslag uit Dhaka, Bangladesh van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Makosha - Reisverslag uit Dhaka, Bangladesh van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Makosha

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

20 Maart 2010 | Bangladesh, Dhaka

Hebben jullie mijn nieuw profielfoto al gezien? I ben ondertussen door de zon net zo zwart als de bengalen en heel erg slank door de diarree, vooral mn benen!

Khub sundor na?
Mooi niet?

• 19 Maart 2010 - 19:51

Jellidnie:

A real make-over. Je bent er erg op vooruit gegaan. Ga zo door Makoshamaddi. XxX

• 20 Maart 2010 - 09:51

Sister:

Lekker dingxxx

• 20 Maart 2010 - 11:33

Papuasap:

Hey spiderwo(man),

Long time,ben je afgevallen ? Dus wij hoeven geen boek meer te kopen van Sonja Bakker,maar massaal naar Bangladsh !
    En je bent ook nog zwart geworden,mag je wel uitkijken als je na de verkiezingen weer naar NL terug x,kom je het land niet meer in.

Grt. Cor

• 20 Maart 2010 - 15:57

Mams:

Word maar weer gauw Banglamaddi, het aai-gehalte komt wel erg veel onder nul...!
    Papi, papi.

• 21 Maart 2010 - 10:55

Renate:

Ja zeg, naast die profielfoto kan je niet kijken! :D Maar goed, dit draagt wel bij tot mijn zelftherapie betreffende mijn angst voor spinnen ;)

Slank worden ok, maar door de diarree...niet zo goed hé.

• 21 Maart 2010 - 16:15

Monika:

Ik dacht: oh, benieuwd naar de nieuwe foto van Maddi. Viel me toch vies tegen hoor hoe je er nu uit ziet haha.

• 23 Maart 2010 - 17:23

Antoinet: