Fotootjes rondom Afroza Place - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Fotootjes rondom Afroza Place - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Fotootjes rondom Afroza Place

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

02 Februari 2010 | Nederland, Noordwijkerhout

Fotootjes rondom Afroza Place

• 02 Februari 2010 - 11:10

Mams:

Leuk hoor die fotoos.Kan ik een beeld bij jouw verhalen vormen.Chumma

• 02 Februari 2010 - 21:32

Lian:

Leuke foto s sis! Wij zijn veilig geland hoor! Super lekker weer en tot nu toe super vriendelijke mensen! Hoe gaat die daar? 12 uur verschil tussen ons! xxx

• 02 Februari 2010 - 21:52

Cees Meeuw:

Hoi Mad
    We kunnen nu zien hoe het daar is
    Ik snapdat je verliefd ben op dat land . lijkt mij wel wat om als riksjarijder dooe dat land te krossen schijt aan de verkeersregels
    niet verkeerd alleen zit je als klant niet zo veilig bij me.
    De groeten van Leo en Piet vooral Leo is bezorgd over je en Piet gaat lekker met een ander aan de haal 'groot bek 'maar je kent hen
    Ik zal aan Anneke vragen of ze de foto's laat zien aan hun , dan staat Piet z'n mond niet meer stil over jou
    Groetjes X K C

• 03 Februari 2010 - 00:01

Papuasap:

Hey Mathilda,
    Foto's doen mij aan Nw-Guinea denken,alleen hadden wij niet zo'n luxe
    toillet,deze is toch niet mobiel hé ?

Dikke kus xx

• 03 Februari 2010 - 09:47

Antoinet:

Hoi lieverd,
    Wat ziet dat er goed uit zeg!!!!!
    kussie

• 03 Februari 2010 - 10:49

Hans En Gerry:

Hoi Maddi
    Leuk om je foto's te bekijken, ziet er erg leuk uit en een gezellig kleurrijk appartement heb je.
    Geniet er met volle teugen van, en wij kijken weer uit naar je volgende brief en foto's.
    Heel veel groetjes en kusjes van ons.
    Hans en Gerry

• 03 Februari 2010 - 10:49

Hans En Gerry:

Hoi Maddi
    Heel veel groetjes en kusjes van ons.
    Hans en Gerry

• 05 Februari 2010 - 09:17

Simone:

Wat een mooi gebouw Maddi!! En ik zie op je kamer alweer leuke dingen die echt bij je passen, leuke gordijnen! ;-)

Liefs, Siem