Fotootjes op deze site.. - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Fotootjes op deze site.. - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Fotootjes op deze site..

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

27 Januari 2010 | Nederland, Noordwijkerhout

Ik heb nu ook fotootjes op deze site staan, er kunnen gratis 10 stuks op.
Ik schrijf als ik eraan toe kom vrijdag weer een verslagje op deze site! Kussen!!

• 27 Januari 2010 - 09:21

Mams:

In de krant staat een artikel dat ze in Dhaka 100 mobiele noodtoiletten gaan plaatsen.Door een tekort aan toiletten doen ze steeds meer hun behoefte in het openbaar.Niet erg hygienisch in een stad waar 12 miljoen mensen wonen!
    Niet vreemd dus hoe de zorgmoeders hiermee omgaan.
    Maak ze nu maar eens wijzer.xx

• 27 Januari 2010 - 17:50

Antoinet:

mooie foto's, ik had ze al gezien
    Kussie

• 28 Januari 2010 - 10:33

DC Aan Zee:

Lieve Maddi,

alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ook al zit je ver weg, we denken toch aan je! We vragen ons af of je het gaat vieren en of je ook cadeautjes krijgt? We hebben al je verhalen in een mapje gedaan en je foto's worden geprint door Jimmy.

Veel liefs van ons allemaal op DC aan Zee

• 28 Januari 2010 - 10:33

DC Aan Zee:

Lieve Maddi,

Veel liefs van ons allemaal op DC aan Zee

• 28 Januari 2010 - 18:43

Mampap:

29 januari. Gefeliciteerd met je verjaardag! Drie dikke zoenen van ons.Tot zo op skype. xxx

• 28 Januari 2010 - 20:46

Cees Meeuw:

Hoi Mad
    Gefeliciteerd met je verjaardag .
    Wat een koppies hebben die kinderen je kan er toch wat van terug zien vandie deelnemers bij ons .
    gelukkig voor jou dat het niet zo koud meer is bij jullie,als je een broekkie over hebt, ik was Dinsdag in Heerenveen ff inlopen met de jongens om de Thialf heen - 20 gevoels temperatuur en er schijnd nog meer te komen met veel sneeuw kan ik weer aan de bak
    had ik maar een vak moeten leren
    X Cees

• 28 Januari 2010 - 21:08

Leontien:

Hoi Maddi,
    Leuk om al je avonturen te lezen, zo te zien heb je het daar helemaal naar je zin.
    Ik lees dat je jarig bent, van harte gefeliciteerd!!!!!

groetjes Leontien

• 28 Januari 2010 - 21:35

Elly Heemskerk:

lieve maddi!
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Geweldig om je verhalen te lezen, je leert er een hoop van. Hoop dat je op je verjaardag een warme douche kunt nemen, dat is zo heeeerlijk! In nepal hadden ze grote vaten boven hun kookvuur hangen in de "keuken" en dat ging via een slangetje naar een soort hokje van bamboe, ik vond het heerlijk douchen! Wel op je teenslippertjes in de sneeuw want een dakje was er niet. maar toch genieten. 's ochtends was het koud, maar ijdens of net na het koken voelde het lekker warm aan.

heel veel liefs van el, hier hebben we de carnavalsstof in huis en gaan we aan de slag. astrid, marian, petra ik en conny (ik geloof niet dat je haar kent)

• 29 Januari 2010 - 07:34

Walter:

Hay Lieverd, Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag!!!! Hele dikke knuffel, Walter

• 29 Januari 2010 - 09:45

Maddi:

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
    Vieren ze verjaardagen?

gefeliciteerd!

• 30 Januari 2010 - 14:20

Lued:

Hoi Maddi,
    er is bijna een maand voorbij, maar toch ben je nog tien maanden weg.
    Het is wel een dagje te laat maar we geven je dubbel zoveel zoenen met je verjaardag.

• 13 Februari 2010 - 12:17

Renate:

't is nu natuurlijk wat laat maar www.tangatanga.com is ook een gratis reisblogsite waar je veel meer plaats hebt voor fotootjes.