Al een week in Bangladesh!
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
12 Januari 2010 | Nederland, Noordwijkerhout
Hallo lieve mensen.
Even om te laten weten dat ik goed aangekomen ben.
Heb zelf nog geen inernet en zit hier in een superdruk internetcafe. Wordt om de haverklap belaagd met allerlei vragen en er worden fotoos van mij gemaakt met mobieltjes dus echt relaxed zit ik hier niet. Ik moet er wel om lachen..
Heb al een hele hoop meegemaakt heb het opgeschreven in een schriftje en hoop het snel op deze blog te kunnen zetten.
Heel veel liefs uit het supermooie, superdrukke, knotsgekke, supervriendelijkbehulpzaam Bangladesh!! Happy to be here, my dream is coming true!
Even om te laten weten dat ik goed aangekomen ben.
11 Januari 2010 - 09:33
Simone:
Hoi Maddi,
goed om wat van je te horen! Ben heel benieuwd naar al je ervaringen tot nu toe. Zo te horen ben je al aardig beroemd aan het worden door al die foto's haha.
Wachten vol spanning op je volgende bericht!
Liefs, Simone -
11 Januari 2010 - 09:42
Marjo:
hee meidje,fijn om wat te horen van je,blijf je wel in je teen slippers staan en niet daar naast.
Veel geluk en succes met je werk! zoen mar -
11 Januari 2010 - 10:04
Lued:
Hoi Maddi,
leuk om te vernemen dat je goed bent aangekomen en dat er zelfs al belangstelling is voor u.
Het ziet er heel positief uit en het zal terug een prachtige ervaring voor jou zijn en je inzet voor de medemens kan er alleen maar goed bij varen.
Tot wederhoren -
11 Januari 2010 - 10:16
Els Görtemöler:
Hoi Maddi,
Fijn dat het allemaal gelukt is en dat je zo enthousiast bent.
Heel veel succes.
Groeten,
Els -
11 Januari 2010 - 10:32
Roos:
Hey meid,
hele fyne tyd daar,en veel sukses!! xxx -
11 Januari 2010 - 11:22
Antoinet:
Hoi lieverd,
Wat ben ik blij wat van je te lezen, ik begon me al zorgen te maken!!!!! (O nee je zit niet in india ha ha) Ben blij dat je goed bent aan gekomen en dit kleine verhaaltje klinkt enthousiant!! Kijk uit naar je volgende verhaal.
Denk veel aan je
Liefs Antoinet -
11 Januari 2010 - 12:16
Gerit Gons:
Hallo Maddi,super om iets van je te lezen,en fijn dat het goed gaat.
Maak ook wat fotoos terug met je mobieltje,dat zal ze leren! Tot je volgende bericht,Gerrit G. -
11 Januari 2010 - 12:48
Thea Uit Nieuwegein:
Lieve Maddi, Je bent er eindelijk. Zo te lezen voel je je goed. Ben heel blij voor jou en voor de kinderen die jij gaat helpen. Wat zal je wereld "groot"worden. In gedachten en een dikke zoen van mij. -
11 Januari 2010 - 16:16
Astridmeeuwenoord:
lieve mad
fijn wat van je te horen,ik was bezorgd om je,Ik ben blij dat je droom uitgekomen is, en dat je het naar je zin heb!Ik ben trots op je. tot gauw meid, ik hoop je ook op skyp te spreken, peg had daar ook een berichtje voor je. dikken kus astrid -
11 Januari 2010 - 16:19
Paps En Mams:
Hoi Lieverd,
Wij hebben jou al lekker vaak aan de telefoon gehad via skype én zelfs een keertje gelukt met video, dank zij een behulpzame Bengaal die de krakkemikkige plug vast wou houden om verbinding in stand te houden.
We weten dus dat het goed gaat, en zelfs steeds beter gaat. Houwen zo!
Horen/zien spoedig weer van jouw Bengaalse ervaringen in de zorg.
veel kussen XXXXX Paps -
11 Januari 2010 - 16:27
Papuasap:
Jo cocomad,
Super dat je het naar je zin hebt.Wij lopen tot over onze enkels in de sneeuw,en als we PP moeten geloven wordt het binnen e/p dagen tot boven het landelijk ge(middel)de.Het moet hier niet gekker worden,anders schaatsen we wel jou kant op!
Tot dan.xxx
11 Januari 2010 - 17:02
Leontien:
Hoi Maddi,
Leuk om te lezen, dat je daar helemaal happy bent en ook al beroemd, wat wil je nog meer.
Hoop snel weer wat te lezen op je site.
Liefs van Leontien -
11 Januari 2010 - 18:12
Gradie:
Hoi Maddi,
Fijn dat je goed bent aangekomen.
Zo te horen is je eerste indruk wel goed.
Aan belangstelling heb je weer geen gebrek.
Je zult de mannen wel van je af moeten slaan, doe dat dan ook maar.
Behalve als je echt een hele leuke tegen komt.
Groetjes hoop snel weer iets te horen.
Groetjes Gradie. -
11 Januari 2010 - 18:46
Elly Heemskerk:
hoi maddi,
Gaaf wat van je te horen! en heel herkenbaar dat iedereen op je lip zit als je iets doet....Gewoon negeren en vertrouwen in jezelf houden!! Vlgs mij komt dat wel goed, ik vind het geweldig van je dat je dit avontuur helemaal alleen aangaat! Deze ervaring kijk je je leven lang op terug! zit je trouwens nog in dacca of...? Ik kijk nu al uit naar je volgende verslag, waar ga je nu precies werken? en is daar een site van dan kan ik daar ook een kijkje nemen.
Heel veel liefs van el en ook van de meiden! -
11 Januari 2010 - 18:57
Wim:
Ha fotomodel! Meld je het even als je in de lokale en nationale dag- en weekbladen verschijnt? Die vragen waren vermoedelijk een interview, dus het zal wel een heel artikel met foto worden.... -
11 Januari 2010 - 19:09
AMYTHIBOIRISDAVID:
GOIEAVOND MADDI
LEUK OM JE BRICHTJES TE ONTVANGEN.WE ZIEN AL DAT JE AL WAT IN GEBURGERD BENT EN DAT HET LEVEN HEEL ANDERS IS DAN BIJ ONS IN BELGIE OF NEDERLAND. HOU JE NOG GOED EN TOT WEDERHOREN. WE WENSEN JOU NOG VEEL FIJNE MAANDEN DAAR EN WE ZIJN BLIJ VOOR U -
11 Januari 2010 - 19:59
Jellidnie:
Hi Madopje, zo te lezen zit je helemaal op je merk daar tussen die Bengalen. Nog even en dan weet je niet beter, ga je er misschien zelf aan meedoen. Reuze benieuwd naar je volgende blog. BOSI! XxX -
11 Januari 2010 - 20:42
Monika:
Hey nichtje,
Fijn te horen dat het goed gaat ginder. Ik ben heel benieuwd hoe het daar allemaal is. Hoop snel weer wat van je te lezen.
Veel groetjes, Monika. -
12 Januari 2010 - 09:31
Mary:
Ha die Mad.
wat fijn dat je goed bent aangekomen. Je kamer ziet er geweldig uit en ik ben ook benieuwd naar het weer.
Wanneer is het regentijd???
We hebben het gisteren nog over je gehad. We waren erg benieuwd hoe het met je is en of alles tot nu toe volgens verwachting verloopt.
Lieve groeten, Mary -
12 Januari 2010 - 09:31
Mary:
Ha die Mad.
Wanneer is het regentijd???
Lieve groeten, Mary -
12 Januari 2010 - 11:49
Soni:
Hela die Maddi,
Blij van je te horen. Ik ben zo blij dat je het daar nu al naar je zin hebt. En zoals je zelf zegt, Your dream is coming true.
Soni -
12 Januari 2010 - 12:56
DC Aan Zee:
Lieve Maddi, hier in NL ligt al een hoop sneeuw, Klaartje vindt het berekoud! Niet alleen in Bangladesh valt de stroom wel eens uit, hier in de Bollenstreek hebben we zat. avond allemaal 4 uur zonder stroom gezeten! Dat was best spannend. Buurman Jan is aan zijn knie geopereerd, de winkel is een paar weken dicht. Met ons op DC aan Zee gaat alles goed, we missen je wel! We hopen snel weer wat van je te horen.
Liefs van iedereen,
12 Januari 2010 - 13:03
de pc heeft wel kuren....plaatst het bericht 2 keer :-) -
12 Januari 2010 - 15:06
K C :
Weet je zeker dat Hug Hofner er niet tussen zat, hij zoek nog mensen voor de Play Boy
Maar gaaf dat je het naar je zin hebt. Jij zit daar in de warmte en loop de hele dag sneeuw te vegen ,niet dat ik dat erg vind, maar je had nu een schaatstocht kunnen rijden ze zijn al op de kaag bezig
Mad tot je volgende mal
liefs Cees -
12 Januari 2010 - 23:00
Athina:
Hi, Maddi,
Good to hear from you! I can just imagine you in the superdrukke cafe!!! ;-))) Hope all is going well for you - looking forward to all the news! :-)
Liefs,
Athina -
13 Januari 2010 - 14:36
Mams:
Ja Maddi, zolang je zelf geen internet hebt, zal het kontakt met het westen beperkt blijven tot de telefoon.Hopelijk is het een en ander gauw aangesloten, dan kan je ook de reacties op je weblog lezen.Wel zo leuk.
Kus. -
14 Januari 2010 - 22:13
Christine:
Hoy Maddi,
Ik ken je alleen maar van horen, nl van Soni. En zo te horen ben jij een prachtmeid. Ik wens je dan ook alle succes toe! Maar wees wel voorzichtig hé, want er zijn vele mensen die je graag zien en veel aan je denken. Ik ga je trektocht ook volgen via internet.
vele grtjes en een dikke zoen, Christine