Zondag 27 september - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Zondag 27 september - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Zondag 27 september

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

27 September 2009 | Nederland, Noordwijkerhout

Heb vragenlijstjes opgesteld voor Niketan, Ria die net in Bangladesh is aangekomen met haar dochter, en voor oud-vrijwilligers waar ik nu mail-adressen van heb.Ik heb de site van SIAMA nu helemaal gelezen (engels dus goede oefening) en ze gemail over de ticket(s) Onder andere de vraag of het land van terug vliegen flexibel is en of dat nog kosten met zich mee brengt. Heb ze wel 4 opties gemaild! Een met terugvlucht vanuit India, een vanuit Bangladesh. De eerste met een vlucht Dhaka-India erbij. De tweede met een vlucht Dhaka-India en weer terug naar Dhaka. Antwoord within one working day.
Antoinette heeft een running plan, beleidsplan opgesteld voor de zorgboerderij. Deze is engels en ben ik nu aan het lezen,(lees vertalen) lang leve de online vertaler!
Boekje van het KIT (Koninklijk Instituut Tropen)gekocht en gelezen
waar weer goede tips in staan en ook herkenbare dingen bij het voorbereiden. Aanrader voor mensen die vrijwilligerswerk gaan doen.
Ria is eerder in Bangladesh voor Niketan en DRRA aan het werk geweest en is nu net aangekomen met haar dochter. Haar eerste verhaal heeft ze gemaild erg leuk om te lezen! Heb Eva haar dochter gevraagd om haar ervaringen ook aan mij te mailen want iedereen ervaart het weer anders.. Verder heb ik van mn moeder de nieuwste Lonely Planet van India gehad, ben er zo blij mee! Hij ziet er nu nog netjes uit maar dat zal straks wel anders zijn!
Heb personeelszaken van het Raamwerk gebeld omdat ik na 1,5 week nog niks heb gehoord. En voordat het 1 oktober is uitsluitsel wil hebben of ik nou wel of niet onbetaald verlof krijg. Anders ga ik mn baan per 1 december opzeggen. 2 maanden opzegtermijn dus dat moet dan op uiterlijk 1 oktober gebeuren. "Sorry dat we je nog geen bevestiging van ontvangst haden gegeven het is heel erg druk" Verder is H.H. op vakantie en die beslist hierover mee. Ze gaan hem proberen te bereiken mocht dat niet lukken dan wordt mijn opzegtermijn verkort. Alles leuk en aardig maar ik wil nu toch wel weten waar ik aan toe ben, en bij ontslag nemen andere akties gaan ondernemen voor na terugkomst..Ga nog ff verder met lezen/vertalen van het plan..

• 16 November 2009 - 16:33

Antoinet: