Nog 3,5 maand! - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Nog 3,5 maand! - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Nog 3,5 maand!

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

13 September 2009 | Nederland, Noordwijkerhout

Ondertussen woon ik bij de Korfjes in Voorhout. Mn spullen zijn opgeslagen in Oegstgeest en mn kamertje hier is ingericht. Plankjes aan de muur, burootje, eigen spulletjes, gezellig kamertje is het geworden!Krijg alleen mn laptopje niet aangesloten. Heb nieuwe externe discdrive gekocht maar waarschijnlijk hebben ze een haal ander apparaatje i.p.v. een discdrive meegegeven, lekker.. Nu zit ik op zolder te werken, ook een lekker plekje hoor. Heb ondertussen al een meeloopdag gehad in Naaldwijk, een DC voor ernstig meervoudig complex gehandicapten. Heftig hoor, veel sondevoeding en epilepsie, vergroeingen.. Ik ga aanstaande dinsdag nog een dag meelopen. Er hing een hele goede sfeer daar op het dagcentrum. Heel liefdevol en verantwoordelijk gingen ze daar met de kinderen om. Hierna ga ik meelopen op een dagcentrum in Delft, dat zijn groepen meer op het nivo van de groep in Bangladesh, iets hoger nivo. Ben benieuwd!
Afgelopen maandag weer naar Antoinette geweest, veel gehoord over de samenwerking met de partnerorganisatie DRRA, en over de cultuur. Een overkill aan informatie, pfoeh!
Deze week ook onbetaald verlof aangevraagd, ben benieuwd..
Mn motivatie en CV van Niketan in het engels vertaald voor de samenwerkingsorganisatie DRRA.
Ben nu de website van SIAMA aan het lezen (in het engels, goede oefening). Dit is een organisatie waarvan je lid kan worden. Zij zoeken dan voor mensen die voor een goed doel gaan werken de beste rates, met flexibele omstandigheden, bijvoorbeeld meer bagage meenemen. De meeste tickets zijn ook een jaar lang geldig en je kan kosteloos de datum van terugvlucht verzetten. Van Antoinette hoorde ik dat je ook het land van terugvlucht kan veranderen. Dit kan ik op de site niet terug vinden maar is voor mij belangrijk omdat ik nog niet weet of ik vanuit India of Bangladesh terug vlieg. Dit mag ik dus nog even uitzoeken.
Nou ben vast wat vergeten maar daar kom ik later wel weer op. Zit trouwens op de wipstoel om mn ticket te boeken en wat meer onhoudelijke informatie over het werken in Bangladesh te horen te krijgen. Ik heb 12 oktober weer een afspraak bij Antoinette, nog even geduld dus!

• 22 September 2009 - 19:02

Gerrit:

Hoi "moeder", Maddi!
    Ik ga je volgen.
    Zo leuk om over het voorwerk te lezen. Maar wat een klus voor jou.
    Dikke kus