Khorb jai lai lai!!!!!!!!! Dank jullie wel - Reisverslag uit Vangviang, Laos van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Khorb jai lai lai!!!!!!!!! Dank jullie wel - Reisverslag uit Vangviang, Laos van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Khorb jai lai lai!!!!!!!!! Dank jullie wel

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

22 Juni 2010 | Laos, Vangviang

lieve mensen bedankt voor jullie regendansen, gebeden etc..
De nacht na mn vorige mailtje met "mn eigen gezeik over het weer" begon het toch te regenen en onweren, niet normaal!!! Mn hele kamer werd verlicht (nou ik nog)en mn ramen trilden van de klappen. Ik heb ervan genoten en heb er drie uur naar liggen kijken en luisteren. Het leek wel of de douche aanstond zou luid klonk de regen, schitterend. En nu is het al twee dagen "iets minder heet". Maar meteen veel beter te doen.
Gisteren ben ik op een tube, een opgeblazen binnenband van een traktor de rivier Nam Khong afgedreven. Het is hier echt de place to be voor party people. Luide muziek, dronken mensen en overal is wiet, opium en paddo-shakes te verkrijgen. Heb een slokje van iemand geproefd het smaakte naar modder. Ik wilde het altijd al een keer proberen maar doe dat wel weer terug in Nederland. Moet wel toegeven dat ik wel aangeschoten in mn tube lag waardoor het uitzicht op de bergen en palmbomen etc er wrs nog mooier uitzag haha! In de baretjes langs de rivier (waar je uitgetrokken werd met een fles of zwembandje aan een touw) werd gratis Lao Lao, Lao-rijstewijn uitgedeeld als je wat bestelde. Ook als je iets non-alcoholisch bestelde kreeg je die er gewoon bij zonder dat je erom vroeg. En ze smaakten best lekker. Na drie borrels en een lao-beer in de zon was het wel genoeg om met een big smile de rivier verder af te drijven haha! En werd nog een joint doorgepaast naar mij maar ik sloeg die af, waarna een verbaasd "But you're from Holland!" klonk. Maybe thats why... i had enough of that stuff..
Gisteravond met Liz uit Australie nog een grote fles bier erin gekikkerd voor de verandering en vandaag ben ik dus lekker loom...
Heerlijk het reizen afwisselen met vakantie! Ik ga zo in een poeltje met koud bergwater zwemmen een stukje lopen hier vandaag, bij een mooie cave. Morgen nog wat caves bekijken en wrs de bus naar Vientiane... Toedeloe!

• 22 Juni 2010 - 09:00

Wim:

Duidelijk. "Uit de band springen".

• 22 Juni 2010 - 09:14

Noor:

Hahaha.....ik geniet niet allen van je verhalen, maar ook van de reacties. Wat een humor!
    Veel plezier daar!

• 22 Juni 2010 - 16:19

Monika:

Het zonnetje is naar hier verhuisd, ik vind het een goede deal :-)

• 22 Juni 2010 - 20:21

Antoinet:

hoi lekkere dronken lor, je hebt dit verhaaltje toch nog wel aardig op papier gekregen. Kijk maar uit dat je niet door de band zakt ha ha ha, geniet maar lekker.
    Inderdaad geen drugs nemen daar, je weet maar nooit. Bewaar dat maar voor thuis, dan kun je af en toen je reisje terug halen en het gevoel hebben dat je in het oosterduinse meer aan het afdalen bent op de loas rivier ha ha
    kus

• 23 Juni 2010 - 01:28

Cees Meeuw:

Hoi Mad
    Gaat lekker zo , pappen en nat houden
    Die paddoshake is dat net als championne soep ook niet te haggele
    hoi Cees

• 23 Juni 2010 - 13:09

Maripoza:

Hey Party girl;-) Zo dat klinkt wel lache om op zo n manier een rivier af te dalen! SUPER!

• 02 Juli 2010 - 07:49

Renate:

paddo-shakes? 't is eens iets anders dan een fruitsmoothie :)