Bahasa Indonesia - Reisverslag uit Vientiane, Laos van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Bahasa Indonesia - Reisverslag uit Vientiane, Laos van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Bahasa Indonesia

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

02 Juni 2010 | Laos, Vientiane

Schiet me ineens te binnen, dan is mn cursus Bahasa Indonesia ook niet voor niks geweest. En ze hebben daar heerlijk eten, selamat makan!

• 02 Juni 2010 - 16:40

Frans:

Inderdaad je kennis van Bahasa is niet voor niks. Je kunt er in Malasia goe mee terecht. Als je in Kuala Lumpur komt zul je je ogen uit kijken. Zo'n moderne stad vind je maar weinig in de Oost.
    Liefs,

• 02 Juni 2010 - 17:03

Mampap:

Dat lijkt mij een leuk idee!Zo zie je maar weer: de weg leidt naar de bestemming...Of is het lijdt..?Enne , je weet , alles wat je tegenkomt heeft een doel, een betekenis.Dus volg wat op je pad komt.xxx

• 02 Juni 2010 - 18:14

Elly:

dari mana???dari belanda
    gaaf!!!
    het is niet de bestemming maar de reis ernaar toe. Geniet
    liefs el

• 02 Juni 2010 - 20:23

Antoinet:

Hoi Meis,
    altijd handig toch, ben benieuwd!
    Kussie

• 02 Juni 2010 - 21:41

Cees Meeuw :

Eet Ze

• 04 Juni 2010 - 14:51

Astridmeeuwenoord:

lieve mad, niet geschoten is altijd mis, je hebt in iedergeval je gezicht laten zien. haha

• 06 Juni 2010 - 19:07

Corrie Van Beelen. :

hoi maddi het is al eenpoosje geleden dat ik gemaild heb ,maar wij zijn op vakantie geweest naar tunesie dus ik ga nog al je verslagen door lezen wat je zoal heb meegemaakt maar je kan nu op mijn eigen mail dat is corrie.van.beelen@live.nl. ik lees het wel of het gelukt is verders gaat het goed hier ,maar ik hoop wel dat je nu geen last heb van al die ontberingen, dus de mail heof je niet meer te sturen naar verf advies de rest weet je wel nog veel reis plezier gr cor

• 08 Juni 2010 - 19:34

Gradie:

Had weer even tijd om te lezen, fijn om je zo te kunnen volgen, alsof ik er zelf ook een beetje geweest ben.
    Wat een landen heb je al bezocht,wat en avontuur.
    Dag Maddi groetjes.
    Gradie.