Chiang Mai is easy!! - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Chiang Mai is easy!! - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Chiang Mai is easy!!

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

15 Mei 2010 | Thailand, Chiang Mai

Ik ben woensdag in Chiang Mai aangekomen, en eerder als dat ik dacht! Ik zou eigenlijk om 18:30 aankomen maar was hier al om 16:30.
Tsjonge wat een gedoe die airports in Azie.
Op de tijd dat de vlucht van Kathmandu naar Bangkok zou vertrekken stond ik nog in een lange rij voor de handbagagecontrole, alle tassen werden leeg gehaald! Het ligt er echt aan met welke maatschzppij je vliegt het is zo een verschil, sommigen controleren helemaal niks!
Nou goed het vlieguig vertrok ongeveer 45 minuten later dan gepland, net azoals alle andere dingen hier in Azie vertrekken ook de vliegtuigen te laat. Ik landde op Bangkok en wilde door de paspoortcontrole. Ik meldde daar dat ik net geland was van een vlucht uit Kathmandu en doorvloog naar Chiang Mai met een andere maatschappij. De meneer vertelde mij dat mn bagage automatisch doorging en zei dat ik eerst naar de immigratie-balie moest. O okee.. De meneer daar vertelde mij dat ik wel mn bagage moest ophelen.. Ik weer naar de paspoortcontrole want daarachter kon je pas je bagage ophalen, werd ik naar een loket gestuurd om een arrival formulier in te vullen. Okee.. ondertussen had ik al het hele vliegveld gezien.. Goed nou mocht ik door de dpaspoortcontrole en kon mn bekpek ophalen bij band 5b, helemal aan de andere kant van het vliegveld!!@##$%^&&**(
Moet je mij hebben, ik heb al vliegveldangst krijg je dit..
Ik met het zweet onder mn armen naar band 5b, mn bekpek op een karretje gesmeten en op naar Thai Airways balie. Kom ik daar aan, aegt de alleraardigste mevrouw achter de balie: "Your flight is cancelled" Nee!!! Ik wil niet in Bangkok blijven overnachten want ook hier zijn gevechten en een negatief reisadvies met high risk, daarom ben ik niet uit Nepal weeggegaan! GElukkig keek ze op haar computerschermpje en zei you can take a flight from 3 o clock if you want but they are boarding now (het was al half 3 geweest). Ze zei dat ik nog genoeg tijd had. Goed zij gauw een nieuw ticket uitgeprint en hopla naar de juiste gate.. op naar Chiang Mai. Ik zat helemaal misselijk van de stress in het vliegtuig. En waarom?? Weet ik het dit heb ik altijd op vliegvelden misschien moet ik dit nog eens een paar keer meemaken en zien dat het altijd goed komt dan kom ik er nog eens vanaf..

• 15 Mei 2010 - 12:56

Wim:

Die reclame onder dit stukje is wel lachwekkend: "Net als Maddi naar Chiang Mai? Boek een goedkoop vliegticket bij ebookers.nl"

Dus je had gewoon het verkeerde reisbureau, Maddi!

• 16 Mei 2010 - 17:35

Antoinet:

Hoi maddi,
    Ja ja zo gaat dat daar, maar zoals je zelf al zegt een goede oefening.
    Nee het gaat er echt niet zo aan toe als bij ons, waar alles zo gestructureerd en geregelt is. Maar daar wen je wel aan.
    Wel fijn dat je toch dezelfede middag nog kon vertrekken en niet in Bangkok hoefde te over nachten.