Fotootjes, de afgelopen week en verder,... - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Fotootjes, de afgelopen week en verder,... - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Fotootjes, de afgelopen week en verder,...

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

13 April 2010 | Nepal, Kathmandu

De afgelopen week flink de toeristen uitgehangen met Jelmer en Lida, de belangrijkste plaatsen van Kathmandu gezien en erg genoten en gelachen en leuk contact met Prem, de broer van de eigenaar van het backpackershostelletje waar ik verblijf.
Heb fotootjes geplaatst maar die zijn bij mn vorige berichtje te zien..
Ik denk dat ik nog een dikke week hier blijf heb het erg naar mn zin en het Tibetan Peace Guest House wat net even buiten het centrum ligt. Ga lekker even uitrusten al moet ik nog wel wat dingetjes doen. Farida, de directrice van DRRA in Bangladesh een verslag schrijven van de afgelopen drie maanden, een stukje schrijven voor de nieuwsbrief van Niketan, mn ziekenhuisrekeningen declareren. De bank heeft nog steeds het geld dat ze ingehouden hebben van mn creditcard (onterecht) niet teruggestort..
Daarna wil ik richting Pokhara! Ben nog aan het twijfelen of ik met een toeristenbus ga of met de Nepali bus. Dat tweede wil ik eigenlijk het liefste maar weet niet of het het verstandigste is. Het schijnt een schitterende rit te zijn en het is het leukste om onderweg een of twee overnachtingen te doen, het is een rit van 8 uren en volgens de lonely planet is het zonde om in een keer door te rijden. Ik zal her en der wel wat info inwinnen de komende week, ook Prem kan me veel vertellen denk ik. In Pokhara zie je als het niet bewolkt is de himalaya. En gelukkig kan je ipv een trekking ook een mooie bergwandeling van een paar uurtjes maken!
Verder.. die knappe jongen op mn profielfoto is familie van Suman, die me zo geweldig heeft geholpen met mn computer-trammelant. En nee, het is niet mn vriendje, mij een beetje te mannelijk;-) Maar wel een hele lieve jongen hoor!
Dus jammer voor jullie, geen gratis vlucht naar Bangladesh!!!

Chuppa van Nepalimaddi.

• 14 April 2010 - 11:07

Antoinet:

Hoi lieverd, Ga maar lekker de toerist uithangen en genieten. Je kunt gerust met de normaale bus, hebben Noor en ik ook gedaan, het is wel een lange rit, maar je ziet van alles, zelfs kippen en geiten in de bus. Ons zit je lekker vrij en soms wordt je plat gedrukt. Of hang je aan de buiten kant ha ha.
    pokhara is heeeeeeeeerlijk.
    Kussie

• 14 April 2010 - 12:12

Elly:

hé nepalimaddi!
    de rit van kathmandu is geweldig! Ik heb er 2 dagen over gefietst en halverwege overnacht maar dat was niet zo heel veel bijzonders...Meer een soort truckstop/busstop gebeuren. Veel herrie en verkeerslawaai staat me nog bij, itt de geweldige fietstocht met prachtige vergezichten op de himalaya. Politiek is er tuurlijk wel eea gewijzigd in nepal sinds ik er was, maar is er een antiwesterse stemming dan? Mijn voorkeur had altijd tussen de locals...

liefs el

• 14 April 2010 - 12:13

Ellly:

van kathmandu naar pokhara bedoel ik natuurlijk, maatje zit ook tegen me aan te kletsen, van haar ook dikke knuffel

• 27 April 2010 - 13:53

Sistar:

Wat gaaf die foto's man!!
    Geniet, ervaar en bewonder!!
    Liefsxxx

• 28 April 2010 - 17:22