Fotootjes op hyves - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Fotootjes op hyves - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Fotootjes op hyves

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

20 Januari 2010 | Nederland, Noordwijkerhout

Ik heb wat fotootjes op hyves geplaats heb niet genoeg space op deze site. www.tropicalsunrise.hyves.nl

Heb nu geen tijd om nog wat te schrijven heb wel internet op het dagcentrum verderop! Ik ga nu de moeders coachen samen met Ahad.

Ik wil jullie nog even heel erg hartelijk bedanken voor jullie vele en lieve reacties! Het doet me erg goed. Ik heb hier veel mensen die goed naar me omkijken maar echt begrijpen dat je uit een heel ander land komt is natuurlijk wat anders.
Daarom nogmaals dank, en ik heb binnenkort wat meer tijd om wat persoonlijke reacties te geven.

Dikke kus, liefs en knuffels van mij!!

• 20 Januari 2010 - 09:56

Antoinet:

Hoi Meis,
    Gaat geloof ik wel goed met je he?
    Je kunt aardig communiceren, heb je de hele dag door stroom!! Dat is wel fijn dan.
    Leuk de foto's! heel veel succes en denk aan je!!
    Kus

• 20 Januari 2010 - 11:28

Simone:

Hoi Maddi,

ik denk dat de foto's alleen te zien zijn voor je "vrienden" op je Hyves, ik zie ze in ieder geval niet. Als je wilt dat iedereen ze kan zien moet je je foto's even zichtbaar maken voor "iedereen" of "Hyvers".... wat een gedoe hè? Het is leuk je verhalen tot nu toe te lezen, je maakt veel mee.

Liefs, Simone

• 20 Januari 2010 - 12:42

Lian:

Vond het fijn je ff gezien te hebben vanmorgen op Skype! En dat Ahad maar goed op je past anders kom ik persoonlijk even langs hoor! Haha! Liefs en ga zo doorxxxx

• 20 Januari 2010 - 14:18

Mams:

Leuke fotoos maar niet heus! Ik zit niet op Hyves, maar Lian heeft me even wegwijs gemaakt.Nu zit ik er toch op, wat ik eigenlijk niet wilde...Maar ja, ook ik ontkom niet aan die internet-dinges!
    Zie je op Skype(wel erg leuk).xx

• 20 Januari 2010 - 20:09

Lian:

Bedankt voor je sms. Hij is aangekomen! Super blij was/ben ik ermee! xxx

• 23 Januari 2010 - 11:07

Nichtje Renate:

Leuke foto's!

• 23 Januari 2010 - 19:04

Frans/ Ingrid Dixon:

Hoi Maddieken,
    Allereerst alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag a.s. maandag! We hopen dat je een geweldige dag zal hebben. We hebben je foto's op hyves bekeken.
    Vanaf morgen zijn we een weekje internetloos i.v.m. de vehuizing naar Drenthe. Vanaf eind volgende week hopelijk weer online zodat we je verder weer kunnen volgen. Heel veel liefs en een dikke dikke knuf van ons