Goed nieuws
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
27 Oktober 2009 | Nederland, Noordwijkerhout
Ik loop erg achter op mn blog, kom er maar niet aan toe. Een paar belangrijke dingen die gebeurd zijn: van de kinderen hebben de intakes plaats gevonden, daarover later meer. En ook de moeders zijn aangenomen! Ik heb toch, (niet verwacht) een jaar onbetaald verlof gekregen en mn tickets zijn geboekt!
Een enkeltje heen, en een enkeltje terug, uitleg volgt..
De rest van de tickets zal ik tijdens mn reis, ter plekke boeken. Dit omdat ik waarschijnlijk dan pas weet hoe ik de rest in wil gaan vullen, en het is goedkoper.
Ondertussen weer twee stagedagen gelopen en een voorbereidingsgesprek gehad, de weblogs van Eva en Ria gevolgd die nu in Bangladesh zijn, hun engelse trainingen gelezen en een vragenlijst gemaakt. Vergeet vast nog een aantal dingen maar dit waren wel de belangrijkste!
Welterusten!
Een enkeltje heen, en een enkeltje terug, uitleg volgt..
Welterusten!
28 Oktober 2009 - 08:18
Lued:
Maddi,
dank u voor deze berichtjes
Het is echt prachtig wat je weer van je leven geven geeft voor de medemens die de westerse weelde niet kennen.
Wij zien fier familie van u te zijn en we uw liefde voor de naaste kunnen delen met onze vrienden;
lieve groetjes en tot wederhoren,
de westhoekbewoners