Mn kamertje!
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
28 Juli 2009 | Nederland, Noordwijkerhout
Na mn werk toog ik met een tas voor thais eten naar Voorhout om Jelmer, letterlijk en figuurlijk een hart onder de riem te steken.
Het werd weer een geweldige avond!
Een goeie peptalk van Jelmer en Lida over wat dingetjes waar ik mee worstelde i.v.m. mn reis. Zij hadden hard gewerkt de afgelopen dagen en mn kamertje leeg en schoon gemaakt, hij leek nu wel twee keer zo groot!
Ik kwam er binnen en het voelde ook meteen als mijn kamertje heel bijzonder. Lag er ook nog een kadootje op mn bed, een boek dat ik eigenlijk wilde kopen deze week: De kracht van het NU in de praktijk van Eckhart Tolle! Met mooie plaatjes van een roosje en het woord "welkom" erop en schitterende tekstjes van Jelmer in de kaft. Het moet niet gekker worden, wordt je vier maanden opgevangen en krijg je er ook nog een kadootje bij!
En vanavond heb ik Felix gesproken over de stageplekken! Het was een erg prettig gesprek met vruchtbare opties. Daarover schrijf ik meer in mn volgende blogje.
Het werd weer een geweldige avond!
28 Juli 2009 - 21:41
Jellidnie:
Eens, het was een geweldige avond en er zullen nog veel volgen. Het voelt goed tussen Engelen te leven. NAMASTE!