Woendag 22 juli
Door: Maddi
Blijf op de hoogte en volg Maddi
22 Juli 2009 | Nederland, Noordwijkerhout
Vandaag mn huur opgezegd per 1 september. En Jelmer en Lida hebben me per 1 september ingeschreven in Voorhout
Naar de Rabobank gebeld hoe ik mn inboedelverzekering stop kan zetten. En naar DUNEA en NUON hoe ik dit op moet zeggen. Me aangemeld voor de verhuisservice van TNT post.
Naar de wereldwinkel geweest om te vragen of ze daar de koeienspeldjes en memory van Niketan willen verkopen. De mevrouw die over de inkoop gaat is er 1 september weer. Nog een poosje staan kletsen daar met de verkoopster. Haar dochter heeft in India gereist en haar geld en papieren zijn daar gestolen, rampenplan. Naar Miep (biologische winkel) geweest. Ineens dacht ik eraan haar ook te vragen om de koeienspeldjes en memory te verkopen, en dat wil ze graag doen! Als Antoinette van vakantie terug is maar gauw een nieuwe voorraad halen. Felix, voorzitter van Niketan en regiomanager Ipsedebruggen gemaild over stageplekken als voorbereiding op het werken in Bangladesh. Ga nu nog over de mail iemand uitnodigen voor het benefiet-feessie.
22 Juli 2009 - 19:22
Jellidnie:
Namens B&W van de gemeente Teylingen (lees Voorhout) heet ik Maddi k van harte welkom. Ik adviseer alle inwoners van ons dorp op 1 september de vlag uit te hangen. -
22 Juli 2009 - 19:44
Maddi:
Haha! Valt me mee dat je niet zegt: vanaf 01-09-2009 raadt ik de inwoners van Voorhout aan binnen te blijven en ramen en deuren gesloten te houden. Zorgt u voor een ruime hoeveelheid voedingsmiddelen waarmee u tot eind december 2010 toekomt!