Zaterdag 18 juli - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Zaterdag 18 juli - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Zaterdag 18 juli

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

21 Juli 2009 | Nederland, Noordwijkerhout

Vandaag op de braderie gestaan voor het Bollenpalet. Ook de promotiekoffer in het kraam gezet. Omdat het kraam vrij druk was met keramiek etc viel de koffer niet zo op. Daarom heb ik mensen op de koffer gewezen en uitgelegd hoe het werkt met de koetjes. Stichting Ipse heeft koeienspeldjes gemaakt op hun keramiekgroep. Deze speldjes worden verkocht voor E2,50. Als ze er 100 verkocht hebben is er genoeg geld voor een koe met kalf voor Bangladesh. Hiervan krijgen de kinderen melk en wat over is wordt verkocht. De meeste mensen die ik aansprak kochten wel een koetje en soms meerdere. Linda, een deelneemster van de keramiekgroep waar ik mee werk als ik daar inval, hielp me met promoten. En zij verkocht een koetje voor E20, klasse!
Eenmaal thuis telde ik het koetjesgeld in het potje en kwam uit op E170! Jelmer en Lida hebben dit opgehoogd tot E250 dus geld voor een koe met kalf voor Niketan!