Niketan - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu Niketan - Reisverslag uit Noordwijkerhout, Nederland van Maddi Ferket - WaarBenJij.nu

Niketan

Door: Maddi

Blijf op de hoogte en volg Maddi

17 Juli 2009 | Nederland, Noordwijkerhout

Gezocht naar een organisatie die werkt met een visie en missie die bij mij past, in India of een aangrenzend land. Veel organisaties vragen een hoop inleggeld, en eisen daar soms ook bij dat je verplicht bij hun overnacht en je maaltijden gebruikt. Dan vraag ik me toch af waar het hen nou om gaat.. sorry als ik het mis heb. Heb een organisatie in Zuid-India benaderd. Heb gemaild met wat vragen over de kosten en wat voor taken ik daar voor hen zou kunnen verrichten. De antwoorden waten nihil, op de vraag over de taken heb ik helemaal geen antwoord gekregen. Dit voelde voor mij niet goed. Op een gegeven moment op Bangladesh gaan googelen: "vrijwilligerswerk, verstandelijk gehandicapten, Bangladesh", en zo kwam ik bij Niketan. Ben ondertussen twee keer naar Pijnacker geweest voor een gesprek.

• 17 Juli 2009 - 17:58

Jel:

ok, ik wacht op het vervolg. Oeps, toch perongeluk de printknop ingedrukt, sorry, mea culpa!!!